Directiewisseling bij Groenrijk

November 2020 bracht veel veranderingen in het management van GroenRijk. Zo vertrokken directeur Ron Kloos en verkoopmanager Carlo van Straten na respectievelijk zestien en negen maanden in functie te zijn geweest. Nico Koppenol is sinds eind november aangesteld als directeur ad interim. Een vertrouwd gezicht voor GroenRijk aangezien Koppenol eerder al directeur was - van november 2012 tot januari 2016. In de tussentijd is hij kort werkzaam geweest in de vleesindustrie, daarna richtte hij een eigen adviesbureau op.

Ook in de Raad van Commissarissen veel veranderingen. Op 16 november vertrok de voorzitter van de Raad van Commissarissen, Taeke Vellinga. Ook zijn de Commissarissen André de Vries, eigenaar GroenRijk Eemsdelta, Michiel Bleyenbergh, mede-eigenaar GroenRijk Middelburg in november uit functie getreden. Bleyenbergh was op 22 september aangesteld toen hij de plaats in nam van vertrekkend Commissaris Kees van Leijsen, eigenaar GroenRijk, Oosterhout.

GroenRijk Nederland laat bij monde van formulemanager Paula Kruit weten over de gebeurtenissen nog geen mededelingen te willen doen.
© TPK Media Partners BV
© TPK media partners bv
Tuinzaken is een uitgave van TPK media partners | Postbus 322 | 6130AH | The Netherlands | +31 (0)46 4818600 | info@tpk-media.nl