Voorinschrijving Marketingrapport Dierenspeciaalzaken 2017

Marktdata.nl overweegt een nieuw onderzoek uit te voeren onder dierenspeciaalzaken. Alleen bij voldoende belangstelling zal het onderzoek weer worden uitgevoerd. Reserveer nu het nieuwe onderzoeksrapport en profiteer van 200 euro korting!

Het Marketingrapport Dierenspeciaalzaken 2017 biedt een actueel en compleet overzicht van het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de branche in Nederland. Het oriëntatie- en inkoopgedrag van dierenspeciaalzaken is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang om de doelgroep succesvol te kunnen benaderen. Via de juiste media, met de beste verkoopargumenten en bijpassende dienstverlening. Het rapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.
 
U kunt tegen een aantrekkelijke korting het nieuwe Marketingrapport Dierenspeciaalzaken 2017 reserveren middels de voorinschrijving. In de basis is de opzet van het onderzoek gelijk aan de voorgaande editie (zie het inhoudsoverzicht van de voorgaande editie). U betaalt dan slechts € 495,- excl. BTW in plaats van € 695,- excl. BTW. Bij voldoende voorinschrijvingen wordt het onderzoek uitgevoerd. Bestel het nieuwe Marketingrapport Dierenspeciaalzaken 2017 nu in de voorinschrijving. U wordt dan op de hoogte gehouden of en wanneer het onderzoek zal worden uitgevoerd en wanneer u het onderzoeksrapport kunt verwachten. U ontvangt uiteraard alleen een factuur indien het onderzoek wordt uitgevoerd en pas bij levering van het onderzoeksrapport. Bij voldoende voorinschrijvingen zal het onderzoek op korte termijn worden uitgevoerd en zal de rapportage in het voorjaar van 2017 gereed zijn.
 
Wij vernemen graag of u interesse heeft in een nieuwe editie van het onderzoeksrapport en of er specifieke thema’s zouden moeten worden opgenomen in het onderzoek. Nieuwe, voor de gehele branche nuttige en interessante vragen worden kosteloos opgenomen in het onderzoek. Daarnaast bestaat de mogelijkheid exclusieve vragen mee te laten lopen voor alleen uw organisatie. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden en de ruimte is beperkt. Heeft u specifieke vragen, neem dan contact met ons op.
 
De voorinschrijving sluit op 13 maart. Daarna geldt de normale prijs van € 695,- excl. BTW. De vermelde prijzen gelden voor individuele ondernemingen. Voor overkoepelende organisaties waar onder brancheverenigingen en samenwerkingsverbanden gelden afwijkende tarieven op basis van het aantal en soort leden. Voor een vrijblijvende prijsopgave op maat kunt u contact met ons opnemen.
© TPK Media Partners BV
© TPK media partners bv
Tuinzaken is een uitgave van TPK media partners | Postbus 322 | 6130AH | The Netherlands | +31 (0)46 4818600 | info@tpk-media.nl